NOVA-Juice: your connection to the world of processed fruit

NOVA Juice, gevestigd in Nederland, is een agent names een aantal grote fruitverwerkende bedrijven. Wij vergemakkelijken contacten en contracten tussen deze bedrijven en de gebruikers ervan.

Namens de fruitverwerkende bedrijven kunnen wij een brede range van enkelvoudige vruchtensappen, geconcentreerde vruchtensappen, purees, stukjes fruit en vruchtenconserven aanbieden, een en ander volgens de wensen van de afnemer en op basis van levering ex origine danwel vanuit Europese vrieshuizen.

Bezoek de volgende pagina voor een compleet overzicht van onze producten. Heeft U interesse voor een product dat wellicht niet vermeld staat, neemt U dan contact met ons op zodat wij kunnen nagaan hoe aan uw verzoek tegemoet te kunnen komen.

Indien gewenst kunnen partners met wie wij nauw samenwerken de logistiek en douane-afhandeling verzorgen. Onze klanten worden volledig geinformeerd op het gebied van oogst-verwachtingen, verwachte toekomstige prijzen en dergelijke, zodat zij over de beste informatie beschikken die zij nodig hebben voor hun bedrijfsvoering. 

Door met ons te werken 

  • Word je een deel van de wereld fruitmarkt;
  • Heb je de volledige garantie voor service en kwaliteit;
  • Word je altijd op de hoogte gesteld van oorsprong en producent;
  • Kunnen indien gewenst de fruitverwerkende bedrijven bezocht worden;
  • Krijg je een professioneel advies betreffende de aankoop, kwaliteit en toepassing van het verwerkte fruit.

Voor een overzicht van de oogstseizoenen, klik hier.